Zorgaanbod

ZORGAANBOD

Onze praktijk levert naast de reguliere huisartsenzorg een grote verscheidenheid aan diensten. De praktijk is modern ingericht en ingesteld op hedendaagse zorgvragen. Wij bieden u deskundige, vertrouwde hulp bij psychische en sociale problemen.

Voorlichting en preventie houden wij scherp in de gaten. Wij vinden het belangrijk dat patienten daar waar het kan zoveel mogelijk mede verantwoordelijkheid dragen voor hun problemen. Daarom is voorlichting, uitleg en het geven van goede adviezen erg belangrijk. 

Doordat de huisarts en de assistentes u en eventuele gezinsleden in de sociale omstandigheden kennen, is een persoonlijke benadering mogelijk.

Tevens beheren wij uw volledige medische voorgeschiedenis en informatie van andere zorgaanbieders en instellingen. Wij zorgen ervoor dat uw privacy gewaarborgd wordt. De praktijk heeft daarom een privacyregelement (zo nodig ter inzage in de praktijk).

Persoonlijke, laagdrempelige zorg op maat, waarin uw zorgvraag centraal staat willen en kunnen wij u bieden binnen onze praktijk. Ondanks dat wij onze uiterste best doen om u goede zorg te leveren kan het voorkomen dat u ontevreden bent, een klacht heeft of een ander probleem. Schroomt u dan niet om dit voor te leggen aan de assisitente of zie onze klachtenprocedure.